10.06.2022 tarihinden sonra üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Siz 02.05.2022 tarihinde üye olmuşsunuz.Yeni kayıt oldum chefs32
10.06.2022 tarihinden sonra üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Siz 02.05.2022 tarihinde üye olmuşsunuz.Yeni kayıt oldum chefs32
Tamam başkanım ben yanlış okumuşum kusura bakmayın10.06.2022 tarihinden sonra üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Siz 02.05.2022 tarihinde üye olmuşsunuz.
Kullanıcı adım değişti Emre Yılmaz 1907Belirtilen kullanıcı adları oyunda mevcut değil.
Yeni kayıt oldum
Musab Tekin
Kullanıcı adım değişti Emre Yılmaz 1907
Gönderildi.Yeni üyeyim foruma. Kullanıcı adım Kahinn
Bir kaç günlük üyeyim yeşil taş desteği almadımDeğerli Başkan Online oyuncuları,
10.06.2022 tarihi itibariyle foruma kayıt olup buraya kullanıcı adı ile beraber "yeni kayıt oldum" yazan tüm kullanıcılarımıza 5 yeşil taş gönderilecektir.
ESKİ KULLANICILAR KAMPANYA DIŞINDADIR. LÜTFEN AMACI DIŞINDA YORUM YAZMAYINIZ.
İyi oyunlar dileriz.
DENİİZZ yeni kayıt oldumDeğerli Başkan Online oyuncuları,
10.06.2022 tarihi itibariyle foruma kayıt olup buraya kullanıcı adı ile beraber "yeni kayıt oldum" yazan tüm kullanıcılarımıza 5 yeşil taş gönderilecektir.
İyi oyunlar dileriz.
Bir kaç günlük üyeyim yeşil taş desteği almadım
Yeni kayıt oldum
Yeni kayıt oldum
bykutsal
Yeni üyeyim TahaSeven
Yeni kayıt oldum Ali000
Yeni kayıt oldum.
Yeniyim
İsim: Musab Tekin
Yeni kayıt oldum
Murat can Koçak
Yeni kayıt oldum. Kullanıcı adı: MeteYaren
GönderildiDENİİZZ yeni kayıt oldum
Yeni üye oldum. HüseyinBayhan oyuniçi adımDeğerli Başkan Online oyuncuları,
İyi oyunlar dileriz.