Kendimi savundugum için böyle dedim şeklinde itirazları kabul etmiyoruz.Dün akşamki hadiseden sonra 2 ay gibi uzun bir süre sohbet banı aldım.Orada kendimi savunduğum için böyle uzun bir banı kabul etmiyorum.Yönetimden süreyi kısaltmasını rica ediyorum.
Raporlandığına göre şaka olarak algılanmamış.Ben tüm oyunculara saygılıyım
Ben sadece komik olsun diye esbiriler yaptım benim hiç bir sucum yok
Ama yine özür dilerim
Kullanıcı adım @eneskayacann32
Size yemin ederim şakaRaporlandığına göre şaka olarak algılanmamış.
Cezanızı tamamlayınız.
Tmm ben suçsuz cezamı cekerimSize yemin ederim şaka
Cezamızı çekelimKendimi savundugum için böyle dedim şeklinde itirazları kabul etmiyoruz.
Kendinizi savunmak için hakaret etmeye vb. gerek yok bildirin yeterli.
Banınız aynı kalacak.
BAN İTİRAZI YAPMADAN ÖNCE TAMAMINI OKUYUNUZ.
-Ban itirazları yalnızca banlanan kişi ya da mensubu olduğu parti yöneticileri tarafından forum üzerinden 1 kişi üzerinden yapılması gerekmektedir.
(Hem banlanan kişinin, hem de yöneticilerinin konuya hep beraber yazmasının bir anlamı yok)
-Başka platformlar üzerinden ban itirazları ciddiye alınmayacak olup, ilgili kişinin itirazını sürdürmesinde ulaştığı platformdan engellenecektir.
-Ayrıca suçlu olduğu apaçık olan kişinin itiraz etmesi halinde cezası uzayacaktır.
-8 Kasım 2022 tarihinden itibaren banlar ile ilgili tüm işlemler yalnızca @Ali. ve @baskanonline (Destek) isimli yönetim üyeleri tarafından yapılacaktır.
Örnek Ban itiraz mesajı:
Kullanıcı adım: xxx,
Ekranda yazan banlanma sebebim: yyy
yyy sebebinen banlandım ancak, durum zzzz şeklindedir.
Detaylıca incelenmesini istiyorum.
Şeklindedir...
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Kullanici adim : uğur canoluk
Boyle bir durumla karsilastim yanlislik oldugunu dusunuyorum incelenmesini rica ediyorum tesekkurler.
anldm hayatm kolay gelsin ![]() |
Banınız kaldırıldı. Genel sohbette böyle şakalardan uzak durunOyuncu ismim ELMAÇAYI
Banlanma sebebim multi var demem di
Sohbet ediyorduk ve şaka amaçlı söyledim herhangi bir şikayette dahi bulunmadım banımın kaldırılmasını talep ediyorum
benfatih kullanıcısı ile ilişkiniz?Kullanıcı adım : yildirimmonur
Başka bir hesap açmadım ama buna rağmen multi üyelikten neden ban yedim acaba ? Bi yanlışlık var galiba.
Kulanıcı adim= GÖÇMEZ63*BAN İTİRAZI YAPMADAN ÖNCE TAMAMINI OKUYUNUZ.
-Ban itirazları yalnızca banlanan kişi ya da mensubu olduğu parti yöneticileri tarafından forum üzerinden 1 kişi üzerinden yapılması gerekmektedir.
(Hem banlanan kişinin, hem de yöneticilerinin konuya hep beraber yazmasının bir anlamı yok)
-Başka platformlar üzerinden ban itirazları ciddiye alınmayacak olup, ilgili kişinin itirazını sürdürmesinde ulaştığı platformdan engellenecektir.
-Ayrıca suçlu olduğu apaçık olan kişinin itiraz etmesi halinde cezası uzayacaktır.
-8 Kasım 2022 tarihinden itibaren banlar ile ilgili tüm işlemler yalnızca @Ali. ve @baskanonline (Destek) isimli yönetim üyeleri tarafından yapılacaktır.
Örnek Ban itiraz mesajı:
Kullanıcı adım: xxx,
Ekranda yazan banlanma sebebim: yyy
yyy sebebinen banlandım ancak, durum zzzz şeklindedir.
Detaylıca incelenmesini istiyorum.
Şeklindedir...
Herkese iyi oyunlar dileriz.
"Onun gibi ağzımı açacak ilahim"Kulanıcı adim= GÖÇMEZ63*
Sohpet bani yedim bazı kisiler itiraz etme dedi ama oyuna konuşmak için giriyorum bu sebeblede oyunda zaman geçiriyorum banimin neye dayalı olarak atıldığını öğrenmek istiyorum.