Kabul ediyorlarsa onuda yaparızE devletten soy ağacını yöneticiye atıp kanıtlayabilirsiniz.Bakalım kardeşiniz var mı yok mu öğrenirler.
Öyle bişe söz konusu olamaz tabi kiKabul ediyorlarsa onuda yaparız
Amacınız ?E devletten soy ağacını yöneticiye atıp kanıtlayabilirsiniz.Bakalım kardeşiniz var mı yok mu öğrenirler.
İşin şakasındayımda neden ban yemişiz onu anlamadım hak yeniyor 2 hesap var aynı wifidenÖyle bişe söz konusu olamaz tabi ki
Arkadaşa yardımcı olmakAmacınız ?
Amacınız sadece arkadaşa yardımcı olmak değil aynı zaman da yönetim ile dalga geçmek size izin verelim 1 gün kendinize yardımcı olunArkadaşa yardımcı olmak![]()
Yalçınavcıya ne sebeple Ban cezası verdiniz ben ortada herhangi bir Ban Sebebi göremedim de arkadaşa yardımcı olmakAmacınız sadece arkadaşa yardımcı olmak değil aynı zaman da yönetim ile dalga geçmek size izin verelim 1 gün kendinize yardımcı olun
Ne söylediği apaçık ortada. Beraber dinlenin.Yalçınavcıya ne sebeple Ban cezası verdiniz ben ortada herhangi bir Ban Sebebi göremedim de arkadaşa yardımcı olmakbu Ban sebebiyse hiç konuşmayalım bu kadar saçma şeyden Ban Atılacaksa Biraz Adaletli Olmanız Tavsiye Ediyorum Yönetim ile ilgili ben dalga geçilecek bir durum göremedim
İyi Çalışmalar
Herhangi bir bildirim yapmadım hocam yapmam gerektiğinide bilmiyordum.İp bildirimi yaptınız mı ?
Hocam hiç haberim yoktu ne yapmam gerektiğine dair.Bu seferlik affola bundan sonra hatamı tekrarlarsam ban atarsınız hocam .Lütfen banı kaldırın.Onca emek boşa gidiyor.İp bildirimi yaptınız mı ?