Bir süredir hesabıma giriş yapamamaktayim. Birleşik devletlerde yaşamaktayım buradaki diğer Türk arkadaşlarıma oyunu önerdim fakat onlar da benzer sorunu yaşıyor. Kullanıcı adım forumdaki ile aynıdır
Aldıgınız hata nedir ?Bir süredir hesabıma giriş yapamamaktayim. Birleşik devletlerde yaşamaktayım buradaki diğer Türk arkadaşlarıma oyunu önerdim fakat onlar da benzer sorunu yaşıyor. Kullanıcı adım forumdaki ile aynıdır
Wifi ile girmeyi denediniz mi ?Ekli dosyayı görüntüle 6136Bu ekranda kalıyor devam etmiyor
Aktif bir sohbet cezanız var iken hesaptan çıkış yapmışsınız. Sistem cezanız bitmeden yeni bir hesaba girmenizi engelliyor. Ve çıkış yaptığınız için sadece sohbet banı alan hesaba da giremiyorsunuz. Halbuki çıkış yapmadan oyuna devam edebilirdiniz.Merhaba baskan online ekibi. Hesabıma giriş yapamıyorum. Engel yemişim bir hata oldu sanırım. Lütfen düzeltirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Sohbet banı yeme sebebim nedir öğrenebilirmiyimAktif bir sohbet cezanız var iken hesaptan çıkış yapmışsınız. Sistem cezanız bitmeden yeni bir hesaba girmenizi engelliyor. Ve çıkış yaptığınız için sadece sohbet banı alan hesaba da giremiyorsunuz. Halbuki çıkış yapmadan oyuna devam edebilirdiniz.
Ban itirazları alanından öğrenebilirsiniz.Sohbet banı yeme sebebim nedir öğrenebilirmiyim
Giriş yapabilirsiiniz.Merhabalar ben eski telefonumu sattım sadece bir cihazdan girebilirsin uyarısı alıyorum.
Her şeyi denedik olmuyor on gündür oyuna giremiyorum oyunu bırakıyorum sağlıcaklaWifi ile girmeyi denediniz mi ?
Maalesef durum için elimizden bir şey gelmiyor.Her şeyi denedik olmuyor on gündür oyuna giremiyorum oyunu bırakıyorum sağlıcakla