4.Dönem Milletvekili seçimine girmiş bulunuyoruz. Üzülerek görmekteyiz ki kaymağını yiyen 5 partimiz “koltuk” koşuşturması yapmaktan “gerçekleri” savunacak duruma gelememişler. Aksine sistemin köleliğini yapmaktadırlar.
Hepsini en ince ayrıntısına kadar takip ettik. Açıklamaları inceledik. Bir tanesi de çıkıp “Biz seçime girmiyoruz” Seçim kurulu partiler ile yapılmalıdır deme cesaretini gösteremediler.
Koltuk için verdikleri mücadeleyi,gerçek bir demokrasi için veremeyen 5 partinin başta genel başkanları olmak üzere yönetimlerini kınıyorum.
Dün olduğu gibi bugünde değerli oy kullanma hevesi olan vatandaşlarımıza diyorum ki OY KULLANMA!
Seçime girmemiş tüm partiler bu konuda gerekli adımları atmasını bekliyorum.
Talebimiz açık ve net!
Ya baraj düzeni gelecek!
Ya da farklı alternatifler üretilerek her partinin seçime girmesi sağlanacak!
Sandık 5 parti için değil,her parti için kurulacak!
Siz koltuklarınız için gösterişli açıklamalar yapmaya devam edin. Aynı açıklamaları yararlı ve geliştirici şeyler içinde yapmanızı beklerdim.
Hiçbirine başarılar dilemiyor.
Boykot hakkımızı kullanıyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle
baskanumut
Hepsini en ince ayrıntısına kadar takip ettik. Açıklamaları inceledik. Bir tanesi de çıkıp “Biz seçime girmiyoruz” Seçim kurulu partiler ile yapılmalıdır deme cesaretini gösteremediler.
Koltuk için verdikleri mücadeleyi,gerçek bir demokrasi için veremeyen 5 partinin başta genel başkanları olmak üzere yönetimlerini kınıyorum.
Dün olduğu gibi bugünde değerli oy kullanma hevesi olan vatandaşlarımıza diyorum ki OY KULLANMA!
Seçime girmemiş tüm partiler bu konuda gerekli adımları atmasını bekliyorum.
Talebimiz açık ve net!
Ya baraj düzeni gelecek!
Ya da farklı alternatifler üretilerek her partinin seçime girmesi sağlanacak!
Sandık 5 parti için değil,her parti için kurulacak!
Siz koltuklarınız için gösterişli açıklamalar yapmaya devam edin. Aynı açıklamaları yararlı ve geliştirici şeyler içinde yapmanızı beklerdim.
Hiçbirine başarılar dilemiyor.
Boykot hakkımızı kullanıyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle
baskanumut