Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi Skoru Bil Ödülü Al
(1 Kişi İçeride)
Arkadaşlar Toplam Ödül Sayın Admin @baskanonline Partimizin Genel Başkan Yardımcısı @mamii Katkıları İle Birlikte 15.000.000 Oyun Parasına Yükselmiştir
@baskanonline başkanım kabul ederseniz ben 5 milyon kendi limitimle atayım, sizler de benim hesabımdan 50 milyon çekin bilen kişiye gönderin parayı.
Ayrıca @baskanonline başkanım kabul ederseniz fenerbahçe kazanırsa buraya yorum yapanlar arasından bir kişiye 100 milyon hesabımdan çekilip aktarılsın.
(Ağır bir fenerbahçeliyim ? )
Sayın @baskanonline başkanım eğer onaylarsanız 50 milyon benim hesabımdan çekilebilir.
Ayrıca fenerbahçe kazandı Galatasaraylı dostlarım geçmiş olsun.
100 milyon da hesabımdan çekilip yorum yapanlar arasından birine verilebilir.
Arkadaşlar @Volkan Yılmaz arkadaşımız kendi çapında bir etkinlik yaptı, biz de sizlere değer verdiğimiz için 5 milyon da bizden dedik. Neden bunu abartıyoruz ki ? önce 5 diyorsunuz sonra 50 olsun diyorsunuz. böyle şeylere gerek yok. böyle şeyler emrivaki oluyor. lütfen yapmayın.
Volkan Yılmaz ve bizim hesabımızdan 5 milyon oyun parası toplam 10 milyon oyun parası gönderdik.
Kazanan arkadaşımız ademsnl'i tebrik ederiz.