İlk yazan sen boşuna demiyoruz sana yaşının adamı değilsinKuyruk acınız olmasın adam rahatsız olduğu konuyu yönetime bildirmiş bırakın yönetim değerlendirsin hemen bı hazmedememek bı kışkırtma biraz yaşınızın adamı olun
İlk yazan sen boşuna demiyoruz sana yaşının adamı değilsinKuyruk acınız olmasın adam rahatsız olduğu konuyu yönetime bildirmiş bırakın yönetim değerlendirsin hemen bı hazmedememek bı kışkırtma biraz yaşınızın adamı olun
Yav sen kimle karıştırıyon beni anlamadimki benim ilk partim Oğuzhan Ülker in partisi adam la can ciğerizAz parti satmadın. İlk Parti'ni neden satmıştın.
Buraya niye konu açıyor o zaman kimsenin kuyruk acısı falan yok Senin İsmini Her Tartışmada İlla Sen Varsın Amacın Gündem Olmak Sanırım Senide Gündem Yaparım Daha Önce Başkalarını Yaptığım Gibi Herkes İşine BaksınKuyruk acınız olmasın adam rahatsız olduğu konuyu yönetime bildirmiş bırakın yönetim değerlendirsin hemen bı hazmedememek bı kışkırtma biraz yaşınızın adamı olun
Volkan başkan yapılan herseye susmamızı mi istiyorsunuz. Size yapılsa böyle susacakmisiniz. Nedense hep tartışma çıkaran biz oluyoruz. Bana kimse bu şekilde konuşamaz. Adamlığı burda ki kimseden öğrenecek değilim. Herkesin bir kırmızı çizgisi var bu oyunu ben milletten hakaret yemek laf yemek için oynamıyorum.Varsa birşey oyun yönetimi gereğini yapar dostum burada gelip tartışma çıkarmayın
Gel bunu özelden konuşalım istersen bu laflar biraz ağır bakalım kim altında kalıyorİlk yazan sen boşuna demiyoruz sana yaşının adamı değilsin
Heyt benim yiğidim aslan parçası sen hangi sehrin erkegisinBuraya niye konu açıyor o zaman kimsenin kuyruk acısı falan yok Senin İsmini Her Tartışmada İlla Sen Varsın Amacın Gündem Olmak Sanırım Senide Gündem Yaparım Daha Önce Başkalarını Yaptığım Gibi Herkes İşine Baksın
Bana yapılsa Bildirir Geçerim buraya gelip konu açmamVolkan başkan yapılan herseye susmamızı mi istiyorsunuz. Size yapılsa böyle susacakmisiniz. Nedense hep tartışma çıkaran biz oluyoruz. Bana kimse bu şekilde konuşamaz. Adamlığı burda ki kimseden öğrenecek değilim. Herkesin bir kırmızı çizgisi var bu oyunu ben milletten hakaret yemek laf yemek için oynamıyorum.
Evet evet genelde tartışmanizi unutmadım ne için satmıştın hatirlayacam.Yav sen kimle karıştırıyon beni anlamadimki benim ilk partim Oğuzhan Ülker in partisi adam la can ciğerizhayır söz soyliyon ama senin gibi boş
Sen beni daha tanımıyorsun bana bulaşma Geçende Türk Gücünde Birisi Vardı ismini Unuttum Bana Bulaştı Şuanda Oyunda yokHeyt benim yiğidim aslan parçası sen hangi sehrin erkegisinsen önce adam gibi konuş
Şimdi napiyim adamla mi konuşturayım seniEvet evet genelde tartışmanizi unutmadım ne için satmıştın hatirlayacam.
Tamam o sensin bu benim. Herkes istediğini yapmakta özgür. Amaç tartışma çıkarmak değil. Hak aramak.Bana yapılsa Bildirir Geçerim buraya gelip konu açmam
Tamam yiğidim seni uzerlerse yine özelden mesaj at bana ben sana yardım ederim kibar çocuk seniSen beni daha tanımıyorsun bana bulaşma Geçende Türk Gücünde Birisi Vardı ismini Unuttum Bana Bulaştı Şuanda Oyunda yok![]()