Bildiğiniz üzere genel sıralama da ilk 10 da yer alan oyuncularımız "Genel Başkan" Adayı olabiliyor. Benim önerim ise sıralamaya giremeyen diğer başkanlar ise partisinde sıralama da olmayan 2 ittifak partisi tarafından aday gösterilip 10+2 aday ile genel başkanlık seçiminde yarışmasını ön görüyorum. Tabii ki bu proje için farklı bir planlama yapılabilir. Sadece ilk 10 olmasın. Oyunda eski olanlarda değerlendirilmeli.. Her seçim aynı isimler değil, farklı isimler de mücadele etmeli o coşkuyu yaşamalı..
Kabul edilir , edilmez takdir sizlerin benim bu önerim, projem budur.
Bir diğer projelendirme isteğim ise direk sayın oyun yönetimimizden ricamdır. Kafe/restoran , Güneş Enerji santrali gibi iş veya dükkan gelirlerine eklenebilir. Futbol takımların hisseleri de gelebilir bu da bir farklılık olur. Tabii ki lisans olmadan farklı isimlerle takımlar olur ama güzel bir gelir getirebilir. Ticarete yenilik olarak düşünüyorum.
Saygı ve Sevgilerimle..
OktayBaşkan
Kabul edilir , edilmez takdir sizlerin benim bu önerim, projem budur.
Bir diğer projelendirme isteğim ise direk sayın oyun yönetimimizden ricamdır. Kafe/restoran , Güneş Enerji santrali gibi iş veya dükkan gelirlerine eklenebilir. Futbol takımların hisseleri de gelebilir bu da bir farklılık olur. Tabii ki lisans olmadan farklı isimlerle takımlar olur ama güzel bir gelir getirebilir. Ticarete yenilik olarak düşünüyorum.
Saygı ve Sevgilerimle..
OktayBaşkan