🍒 (2 Kişi İçeride)

EcemKaracuha

21.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Herkese Merhaba,

Oyuna başladığım zamanlarda partimin yönetiminde olan bir isim için bir kaç cümlem olacak şimdiden sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Furkan Yezidin. (KİRAZDALI)

Öncelikle parti içi huzursuzluk, dış görüşmelerde insanlarla tartışma yaratması, kendi başına buyruk davranışları ve arkadan iş çevirmesi nedeniyle partimizden ihraç edilmiştir.
Bu zamana kadar bizim kendisiyle alakalı ne yaşanırsa yaşansın hiç bir düşmanlığımız olmamıştır. Fakat karşı taraf aynı düşünmediği gibi birde farklı isimle partimize sızdı. Ve bunu bizim anlamayacağımızı sandı. Bir kadın olarak partiye girdi ve parti içi yönetim kadrosunda olan bir iki erkek ve ben dahil yakınlık kurmaya çalıştı. Gereken tüm yardımı yaptık ve Furkan Yezidinin bizi Berkan D’ye karşı doldurup kötülediğini bildiğim için Berkan hakkında bir şeyler söyledim. Bunlar tamamen onu oyuna getirmek içindi. Berkan ile ilgili en ufak şüphemiz yok kendisi bizim için çok değerlidir. Buradan değil parti için sohbetinden ifşa edecektim fakat buraya kısmetmiş :)
Bir daha kendini çok zeki zannederken karşındakinin zekasını hafife alma. Senin ilk günden ne olduğunu biliyorduk.;)
Kadınlığın arkasına sığınıp taktığın maskeden dolayı seni kınıyorum.
Herkes nasıl bir insan olduğunu görsün diye buraya açıklamak istedim.
Teşekkür ederim.
İyi oyunlar.

EcemKaracuha

21.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yazık bide yetmezmiş gibi Berkan D ssleri atıyor Furkan niye en baştan beri atmıyorsun kötülediğini at bari bu kadar yüzsüzlük olmaz ya bi delikanlı insan bu kadar düşmez ayrıca bana bile yazdın iftira attın be 😂
Berkan a bizi kötülediği için Berkan üzerinden yürüdüm :)) delikanlı? :)) sana iftira atan utansın utansın😂

EcemKaracuha

21.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Arkadaş belkide hep kadın olmak istemiştir neden kötü düşünüyorsunuz? Belki ameliyat olacak parası yoktur oda kendini böyle kadın gibi hissedip mutlu oluyordur. Belki oda mükremin gibi olmak istemiştir. Bence elimizi vicdanımıza koyup ameliyat için para toplayıp yardım etmeliyiz.
Sizle özel görüşelim başkanım

oguzhanulker

Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Arkadaş belkide hep kadın olmak istemiştir neden kötü düşünüyorsunuz? Belki ameliyat olacak parası yoktur oda kendini böyle kadın gibi hissedip mutlu oluyordur. Belki oda mükremin gibi olmak istemiştir. Bence elimizi vicdanımıza koyup ameliyat için para toplayıp yardım etmeliyiz.
Hahahahahahahahahaa 😂😂😂😂😂

oguzhanulker

Vatandaş
Herkese Merhaba,

Oyuna başladığım zamanlarda partimin yönetiminde olan bir isim için bir kaç cümlem olacak şimdiden sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Öncelikle parti içi huzursuzluk, dış görüşmelerde insanlarla tartışma yaratması, kendi başına buyruk davranışları ve arkadan iş çevirmesi nedeniyle partimizden ihraç edilmiştir.
Bu zamana kadar bizim kendisiyle alakalı ne yaşanırsa yaşansın hiç bir düşmanlığımız olmamıştır. Fakat karşı taraf aynı düşünmediği gibi birde farklı isimle partimize sızdı. Ve bunu bizim anlamayacağımızı sandı. Bir kadın olarak partiye girdi ve parti içi yönetim kadrosunda olan bir iki erkek ve ben dahil yakınlık kurmaya çalıştı. Gereken tüm yardımı yaptık ve Furkan Yezidinin bizi Berkan D’ye karşı doldurup kötülediğini bildiğim için Berkan hakkında bir şeyler söyledim. Bunlar tamamen onu oyuna getirmek içindi. Berkan ile ilgili en ufak şüphemiz yok kendisi bizim için çok değerlidir. Buradan değil parti için sohbetinden ifşa edecektim fakat buraya kısmetmiş :)
Bir daha kendini çok zeki zannederken karşındakinin zekasını hafife alma. Senin ilk günden ne olduğunu biliyorduk.;)
Teşekkür ederim.
İyi oyunlar.
Kendisini Zeki sanan fakat yarım aklıyla birşeyler yapmaya çalışan insanlar hep küçük kalacaklar, onlarla birlikte yol yürüyen insanlar da onlardan farkı kalmayacak , sesini duydum diye İddaa edenlerden şahsım olarak utanıyorum tiksiniyorum , böyle kişilerin arkasında duranlar zaten yanlış insanlardır , fitneye fesata asla izin vermeyiz böyle tiplere de asla yüz vermeyiz ..

EcemKaracuha

21.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Genel başkan seçildiğim ay boyunca bize iyi görünen, tatlı tatlı rekabet edip asla düşman olmadıklarını defalarca dile getiren insanlar kalkıp şu an bize iftira atarak kirazdalı adlı şahsın sesini duyma yalanını uyduruyor. Bu şahıs demek ki sizle beraber hareket etmiş ki böyle bi yalan söylüyorsunuz. Aramıza erkek olan birini kadın olarak sokmanıza kaç puan verelim? Cidden ucuz numaralarınıza karnımız tok. Allah sizin gibi dostu da düşmanı da ıslah etsin.

oguzhanulker

Vatandaş
Genel başkan seçildiğim ay boyunca bize iyi görünen, tatlı tatlı rekabet edip asla düşman olmadıklarını defalarca dile getiren insanlar kalkıp şu an bize iftira atarak kirazdalı adlı şahsın sesini duyma yalanını uyduruyor. Bu şahıs demek ki sizle beraber hareket etmiş ki böyle bi yalan söylüyorsunuz. Aramıza erkek olan birini kadın olarak sokmanıza kaç puan verelim? Cidden ucuz numaralarınıza karnımız tok. Allah sizin gibi dostu da düşmanı da ıslah etsin.
Aminn 🙏

fatihgrck

Yeni Üye
Vatandaş
Herkese Merhaba,

Teşekkür ederim.
İyi oyunlar.
Herkesi kendi gibi saf sandı herhalde Diyecek çok bişey kalmamış Ecem başkanım gereken cevabı vermiş zaten 😊

oguzhanulker

Vatandaş
Oyundaki hesabını cinsiyet olarak kadın yapmış bu zaat, diğer kadın oyunlarımıza tehdit taşıyor , özelden rahatsız edip kişisel veya özel konuşmalar yaparak onları zor durumda bırakabilir herkese bu konuda duyarlı olmasını ve tüm partideki bayan arkadaşlarımızı uyarlamalarını diliyorum 🙏

BATUHAN FIRLAR

Milli Hareket Partısı- Parti Sözcüsü 🇹🇷🐺
Vatandaş
Ecem başkanımın bu konuda sonuna kadar yanındayım adı geçen şahıs için gereğinin yapılması düşüncesindeyim.

Huseyn Hasanli

Cumhuriyyetçi Türkiye Parti Üyesi
Vatandaş
Herkese Merhaba,

Teşekkür ederim.
İyi oyunlar.
Furkan Yezidin tanımıyorum ben. Ama bir erkek olarak kadın adının arkasına saklanmak söz bulamıyorum. Eğer bir problemin varsa kendin olduğun gibi çıkar hall edersin.